Horeca

Beschikbare schalen: A – B – C 

Mogelijke activiteiten:
  • Wassen/snijden van groenten
  • Schoonmaken van tafels/kantine/
    keuken/restaurant/inventaris
  • Ontvangen en bedienen van gasten
  • Klaarmaken van gerechten ter uitgifte
  • Bijvullen vitrines
  • Afbakken en beleggen van broodjes
  • Beheren van voorraden
  • Opmaken bestellingen bij leveranciers
  • Controleren van leveringen
  • Instrueren medewerkers
  • Bewaken kwaliteit en hygiëne
  • Voorbereiden (warme en koude) gerechten
  • Bakken van warme specialiteiten
  • Toezien op correct uiterlijk en optreden
  • Vaststellen producten assortiment
  • Beoordelen medewerkers
  • Aanvullen dranken in koelkasten
  • Afvoeren vuil serviesgoed
  • Afbakken voorgebakken frites
  • Spoelen en poleren van glazen
  • Opnemen bestellingen
  • Op bestelling bakken van snacks of eten van de kaart
  • Afrekenen met gasten
  • Plannen personele bezetting
  • (Mede) opstellen van budgetten
  • Analyseren omzetcijfers
  • Uitvoeren van personele taken
  • Frituren van snacks
  • Maken van tosti’s
  • Het bijvullen van besteklades
  • Aanpassen van de menukaart
Ook wel bekend onder de volgende functiebenamingen:
  • Afdelingsverantwoordelijke Tuinrestaurant
  • Afwasser
  • Algemeen Medewerker Horeca
  • Assistent Kantine
  • Assistent Keuken
  • Assistent Tuinrestaurant
  • Beheerder Horeca
  • Chef Horeca
  • Hoofd Horeca
  • Hoofd Tuinrestaurant
  • Hulpmedewerker Frituur
  • Hulpmedewerker Horeca
  • Kantinebeheerder
  • Kantinehulp
  • Kantinemedewerker
  • Kassamedewerker
  • Medewerker Horeca
  • Medewerker Kantine
  • Medewerker Keuken
  • Medewerker Snackbar
  • Medewerker Tuinrestaurant
  • Schoonmaker Tuinrestaurant
  • Serveerster koffie en thee
  • Spoeler