Beschikbare schalen: A – B – C
Horeca
Mogelijke activiteiten:
- Wassen/snijden van groenten
- Schoonmaken van tafels/kantine/
keuken/restaurant/inventaris - Ontvangen en bedienen van gasten
- Klaarmaken van gerechten ter uitgifte
- Bijvullen vitrines
- Afbakken en beleggen van broodjes
- Beheren van voorraden
- Opmaken bestellingen bij leveranciers
- Controleren van leveringen
- Instrueren medewerkers
- Bewaken kwaliteit en hygiëne
- Voorbereiden (warme en koude) gerechten
- Bakken van warme specialiteiten
- Toezien op correct uiterlijk en optreden
- Vaststellen producten assortiment
- Beoordelen medewerkers
- Aanvullen dranken in koelkasten
- Afvoeren vuil serviesgoed
- Afbakken voorgebakken frites
- Spoelen en poleren van glazen
- Opnemen bestellingen
- Op bestelling bakken van snacks of eten van de kaart
- Afrekenen met gasten
- Plannen personele bezetting
- (Mede) opstellen van budgetten
- Analyseren omzetcijfers
- Uitvoeren van personele taken
- Frituren van snacks
- Maken van tosti’s
- Het bijvullen van besteklades
- Aanpassen van de menukaart
Ook wel bekend onder de volgende functiebenamingen:
- Afdelingsverantwoordelijke Tuinrestaurant
- Afwasser
- Algemeen Medewerker Horeca
- Assistent Kantine
- Assistent Keuken
- Assistent Tuinrestaurant
- Beheerder Horeca
- Chef Horeca
- Hoofd Horeca
- Hoofd Tuinrestaurant
- Hulpmedewerker Frituur
- Hulpmedewerker Horeca
- Kantinebeheerder
- Kantinehulp
- Kantinemedewerker
- Kassamedewerker
- Medewerker Horeca
- Medewerker Kantine
- Medewerker Keuken
- Medewerker Snackbar
- Medewerker Tuinrestaurant
- Schoonmaker Tuinrestaurant
- Serveerster koffie en thee
- Spoeler